Het resultaat van passie voor design,
ambacht en katten.

Maudje & co is een klein bedrijf met handgemaakte producten – kattenspeelgoed, bandana’s en katten-gerelateerde accessoires – in beperkte hoeveelheid en assortiment. Uiteraard met Maudje als grote kleine baas. We streven ernaar om items te maken die tegelijkertijd mooi, praktisch en uniek zijn.
HANDGEMAAKT

De producten van Maudje & Co worden met de hand gemaakt in Nijmegen. We maken gebruik van onze restjes stof, welke uitsluitend van hoge kwaliteit zijn en upcyclen kledingstukken tot bijv. bandana’s

Daarnaast hanteren we een eerlijk bedrijfsbeleid, zowel ecologisch als economisch. Ook bij het selecteren van onze leveranciers en onze partners streven we ernaar bewuste keuzes te maken ten opzichte van het milieu en onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Zorg voor het milieu is erg belangrijk voor ons.

Daarom verpakken we onze producten in verpakkingen die recyclebaar zijn.We gebruiken kartonnen dozen, papieren tape en beperken de inhoud van de verpakking tot een minimum – we vullen de lege ruimte bijv. niet op met plastic. De verpakkingen van onze producten kunnen hergebruikt worden, gooi ze niet weg… bewaar ze, je kunt ze b.v. gebruiken om een cadeau mee in te pakken.  Dit alles doen we om zoveel mogelijk te handelen volgens de principes van een groene circulaire economie. Daarom zie je bij ons geen plastic verpakkingen die misschien opvallen maar niet recyclebaar zijn.

Het team

Katten strikjes - katten accessoires - Maudje & Co Katten strikjes - katten accessoires - Maudje & Co

CHIEF OPERATING OFFICER

Maudje

FOUNDER

Suzanne Marije Cornelissen

MARKETING ✝ 2007 - 2023

Tyga ❤

PRODUCT TESTER

Pepper